Personvern

Ditt personvern er viktig for oss. For å bedre beskytte personvernet gir vi denne kunngjøringen som forklarer vår online praksis og de valgene du kan gjøre om hvordan informasjonen blir innhentet og brukt. For å gjøre denne notisen lett å finne, gjør vi den tilgjengelig på vår hjemmeside og de steder der personopplysninger kan bli etterspurt.

Innsamling av personlig informasjon

Når du besøker Hunsfos.no vil datamaskinens IP-adresse bli logget sammen med datoer og klokkeslett for tilgang. Denne informasjonen blir bare brukt til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle bred demografisk informasjon til internt bruk. Ved bruk av informasjonskapsler kan vi spore brukeres aktiviteter på dette nettstedet for å måle annonse-effektivitet. Det er viktig at du forstår at registrerte IP-adresser ikke knyttes til personlig identifiserbar informasjon.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Vi henviser til andre nettsted for din bruk og referanse. Vi er ikke ansvarlig for retningslinjer på disse nettstedene. Du bør være oppmerksom på at personvern av disse nettstedene kan avvike fra vår egen.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kontaktskjemaer

Ved innsending av skjema på dette nettstedet lagres opplysningene. Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til.

Endringer i denne personvernerklæringen

Innholdet i denne uttalelsen kan endres når som helst, etter vårt skjønn. Hvis du har noen spørsmål angående retningslinjer for personvernet på dette nettstedet, så kontakter du post@hunsfos.no.Informasjonskapsler

Denne informasjonskapselpolitikken er opprettet og oppdatert av Informasjonskapselpolicygenerator - CookieFirst.