Gladkjøkkenet

Gladkjøkkenet  ›  25-80 gjester

Kurs i matglede, krydret med masse moro og litt galskap. Gladkjøkkenet er stedet for deg som er glad i god mat, god drikke og som liker å lære noe nytt sammen med kunder, kollegaer eller venner.

En typisk kveld på Gladkjøkkenet Hunsfos er teambuilding med kunder eller ansatte, matglade venner, bursdagsfeiring eller julebordet. Vi starter vanligvis rundt kl. 17:00 - 18.00, gjerne med noe i glasset før gjestene går til bords. Man blir delt inn i lag og får en gjennomgang av oppskriftene i kjøkkenet. Så tilberedes et nydelig måltid sammen med kjøkkensjefen og instruktørene. Deretter serveres de deiligste retter av stolte kokker. Noen tips som fornyer matlagingen hjemme får du selvfølgelig med deg.

Når man er mange sammen blir stemningen på topp både i kjøkkenet og rundt bordet. Alle får oppgaver og blir inkludert. Under matlagingen «ristes gjestene sammen» mens de beste retter tilberedes. Her får du en fantastisk meny, gode og gjennomarbeide oppskrifter, og veiledning av vår erfarne og dyktige instruktører. 

Å skape det perfekte måltid krever samarbeid og utløser stolthet. Det blir tydelig når “kokkene” setter rettene på bordet og forteller hvordan de er blitt til. Å lykkes slik sammen skaper det gode fellesskap, mestringsfølelse og stolthet.

Ta kontakt for mer informasjon:

Otylia: 380 444 55 otylia@hunsfos.no